loading...

Diensten

Mijn diensten
Web Design

Je website staat al enkele jaren statisch online en is verouderd?
Je scoort niet goed in Google en verliest hierdoor potentiële klanten?
Je wil verandering maar weet niet hoe je hieraan begint?
Ben je een startende ondernemer en wil je graag online visibiliteit creëren?

We helpen je met het opzetten van een betaalbare en professionele website die compatibel is op alle beeldschermen. We luisteren naar je noden en wensen en maken een website op maat. Binnen de kortste keren kan je door je nieuwe website beter scoren in Google, meer bezoekers krijgen en meer klanten converteren.
Leergierige ondernemers zien we graag! We helpen je graag op weg zodat je zelf foto’s, tekst of contactgegevens kan aanpassen. Je krijgt van ons een korte opleiding zodat je website niet opnieuw een stilstaand gegeven wordt maar een sprankelende online webpagina.
Het eerste jaar helpen we je graag nog op weg en kan je steeds beroep op ons doen voor hulp of aanpassingen. Na deze termijn gebeuren aanpassingen in regie. Bij ons betaal je geen jaarlijks abonnement. Je wordt zelf eigenaar van de domeinnaam.
Enthousiast? Wij ook! Contacteer ons snel voor een kennismakend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Computer Support

Elk elektrisch apparaat dat data verwerkt heeft nu en dan eens een update nodig. Weet je niet hoe je hier zelf aan kan beginnen? We helpen je graag met het up to date houden van je toestellen en nemen de tijd om jouw IT-vragen op te lossen!
Vragen? Stel ze gerust, onze specialist neemt de tijd om je met raad en daad bij te staan.

Reparatie service

Bij ons kan je terecht voor alle reparaties van alle merken Laptops, Pc's, Gsm en Tablets. Zowel hardware als software. We repareren alle toestellen zelf, zonder tussenkomst van een externe reparateur.
Iets kapot? Stuur ons een mailtje met de beschrijving van je toestel en de herstelling die moet gebeuren. We bezorgen je een mogelijke oplossing en de kostprijs hiervan!

Design

Gedrukte en digitale brochures en flyers, tijdschriftadvertenties, banners, posters, visuals voor sociale media… noem maar op. Wij ontwerpen voor jou wat je nodig hebt, met dat tikkeltje extra.
We zijn de designer die je zoekt voor gedrukte en onlinemedia. We communiceren rechtstreeks met jou en garanderen een uitstekende dienstverlening en allesomvattende service.
Wat we van jou verwachten? Vertel ons wat er in je hoofd zit, wij zetten het om in een design!

Op maat gemaakte software

Wil je up-to-date blijven of een constante groei van jouw onderneming garanderen? We hebben de gepaste expertise om aangepaste software te ontwikkelen, steeds rekening houdend met de behoeften van je doelpubliek.
We nemen de tijd om jouw bedrijf te leren kennen, begrijpen en oplossingen aan te bieden die een meerwaarde betekenen voor jouw bedrijf.
Kriebelt het? Contacteer ons en vertel ons jouw verhaal!